20% aankoopbedrag* wanddecoratie als tegoed

Het kopen van een schilderij of ander wandobject van minimaal € 100,00 levert je nu geld op! Tot en met 31 januari krijg je 20% van het aankoopbedrag uitgekeerd als een tegoedbon. Deze kan je tot 1 mei weer besteden aan andere leuke items bij Ward’s Art.

Binnen onze winkel in Barneveld zijn we altijd op zoek naar manieren om meer werken van onze kunstenaars extra onder de aandacht te brengen. Een uitdaging want we kunnen de winkelruimte niet vergroten. Toch hebben we kans gezien onze ruimte voor schilderijen en andere wandobjecten te vergroten door een speciale kast te laten ontwerpen. Deze bevat uitschuifbare panelen waarop we extra schilderijen kunnen laten zien.

Om deze uitbreiding te vieren hebben we een leuke wanddecoratie-actie bedacht. Bij aankoop van een schilderij of ander wandobject , met een minimale waarde van € 100,00, bij Ward’s Art krijg je van ons een tegoedbon ter hoogte van 20% van het aankoopbedrag. Deze tegoedbon is geldig tot 1 mei en kan voor elk willekeurig object in onze collectie gebruikt worden. De wanddecoratie-actie geldt ook voor schilderijen die online op onze website uitgezocht worden en op werken die, via Ward’s Art, bij onze kunstenaars worden aangeschaft. **

NU is dus het moment om het thuis gezellig te maken!

wanddecoratie actie

* geldt voor elke aankoop van wanddecoratie met een minimaal bedrag van € 100,00
**alleen als contact tussen koper en kunstenaar wordt door Ward’s Art tot stand is gebracht. Kan niet achteraf verrekend worden.

Ontdek onze nieuwste items