ketting licht roze


29,95

Merk: DinaH

Kleur: Roze

Ketting licht roze heeft een basis van rubber, gecombineerd met creatieve decoratie. Handgemaakt door DinaH.

maat: ca. 75 cm

Meer details
Artikelnummer: 4040

Kunstenaar: DinaH

Ketting licht roze heeft een basis van rubber, gecombineerd met creatieve decoratie. Handgemaakt door DinaH.

maat: ca. 75 cm

DinaH

Wie Dinie van DinaH tegen komt herkent in haar een creatief mens. Iemand die op zoek is naar het unieke en onderscheidende, zonder dat het onder het extravagante valt. Opvallen mag, maar op een mooie, rustige manier.

Sieraden van aluminium

Dinie is begonnen met het maken van sieraden van aluminium. Ze maakte er kettingen, armbanden en oorbellen mee en combineerde ze met (half)edelstenen, kralen en knopen. Het gaf haar een voldaan gevoel, maar ergens kriebelde het dat het ‘niet genoeg’ was. Er miste een factor. Voor Dinie betekende dit dat ze op zoek ging naar een toevoegend materiaal wat meer mogelijkheden zou scheppen.

Sieraden van rubber

In rubber vond ze haar nieuwe inspiratiebron. Door het niet alleen ‘solo’ te gebruiken, maar het ook te verstevigen met aluminium, creëerde ze een flexibele basis voor haar werk. De ideeën zijn nu bijna eindeloos en ze maakt tijdloze sieraden met een verrassende uitstraling als je ze om doet.

Eigentijds en onderscheidend, draagbaar en vooral licht dat is wat haar sieradenlijn kenmerkt.

In opdracht

DinaH werkt ook in opdracht. Hierbij kunt u aangeven wat uw idee is en dat gaat zij uitwerken. Ze maakt tijdens het proces veel foto’s die ze met u deelt, waardoor het door u bestelde sieraad ook echt ‘van u’ is.

 

Contactinformatie DinaH

Mail        :  baloulou@hotmail.nl

Telefoon:  06 – 13 266 016

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product