Toom


395,00

Merk: Wout van Beek

Kleur: Diversen

‘Toom’ is een schilderij van een toom kippen met een haan tegen een mooie landelijke achtergrond. Het werk is geschilderd door Wout van de Beek.

Acrylverf op doek
Afmetingen ca.: 60×80 cm

Meer details
Artikelnummer: 4002

Kunstenaar: Wout van Beek

‘Toom’ is een schilderij van een toom kippen met een haan tegen een mooie landelijke achtergrond. Het werk is geschilderd door Wout van de Beek.

Acrylverf op doek
Afmetingen ca.: 60×80 cm

Wout van Beek is altijd werkzaam geweest in het schildersvak. Ooit begon hij als schilder, daarna was hij in verschillende functies bij schildersbedrijven werkzaam, om vervolgens als zelfstandige schilder in het vak terug te keren.

Meesterschilder

“Ik heb de opleiding tot meesterschilder gevolgd en ben me gaan verdiepen in het restaureren en daarvoor specialisaties gaan doen. Hier heb ik technieken geleerd die ik tegenwoordig gebruik in mijn schilderijen.

Tekenen doe ik eigenlijk mijn hele leven al, dus je kan zeggen dat het ‘verbeelden’ van dingen al vroeg mijn interesse had. Nadat ik door ziekte afgekeurd werd, ben ik het tekenen opnieuw gaan ontdekken.

Enthousiast

Ik kocht verf en doeken en ben aan de slag gegaan. Daar waar het eerst wat onwennig aanvoelde kreeg ik al snel de slag (en liefde) te pakken. Het enthousiasme van mijn omgeving heeft me enorm gestimuleerd en me ertoe aangezet om me steeds verder te ontwikkelen.

Mijn inspiratie haal ik uit (eigen) foto’s waar ik mijn eigen draai aan geef. Beeld en compositie zijn hierbij voor mij belangrijk.”

 

In opdracht

In principe werkt Wout niet in opdracht, tenzij het een onderwerp betreft wat hem erg trekt. Het gaat hem er om dat hij plezier in het maken wil houden en geen druk wil ervaren.

 

Contactinformatie Wout van Beek

Mail : wout102@kpnmail.nl

Telefoon : 06 – 53 266 251

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product