Bestellen en verzending

Op deze online galerie/website staan producten van onze kunstenaars die in onze fysieke winkel in Barneveld aanwezig zijn en dus leverbaar. Nieuwe producten worden zo spoedig mogelijk geplaatst, maar er zal altijd enige vertraging zitten tussen nieuwe plaatsingen in de winkel en vermelding op de online galerie/website.

Verzending

Verzending vindt plaats 1-3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling. U ontvangt hiervan een track-and-trace zodat u het pakket kunt volgen en kunt zorgen dat het afgeleverd kan worden.

Meerdere kleuren of uitvoeringen

Sommige producten zijn in meerdere kleuren of uitvoeringen verkrijgbaar. Elk product is handgemaakt en verschilt dus in detail. We plaatsen van elke product een foto en plaatsen daarop een nummer. Dit nummer correspondeert met ‘uw keuze’ op de website. Als het betreffende product verkocht wordt, wordt de keuze voor dit product automatisch geblokkeerd, waardoor u voor de betreffende variatie geen bestelling kunt plaatsen. De foto blijft dan nog even staan als voorbeeld van de mogelijkheden. Vaak kan een dergelijk artikel namelijk nog wel besteld worden. Neemt u daarvoor contact met ons op. 

Houdt u er rekening mee dat kleuren op foto’s iets  kunnen vertekenen. 

Bezorging door Ward’s Art

Niet alle objecten zijn geschikt om op te sturen. In sommige gevallen zullen wij u adviseren om de objecten te komen halen of door ons te laten bezorgen. 

De kosten voor bezorging door Ward’s Art worden berekend aan de hand van de afstand. We gaan altijd uit van een basisbedrag van € 12,50 met daarop een vergoeding per kilometer.

Voor vragen over bezorging door Ward’s Art kunt u contact met ons opnemen.

Retouren

Natuurljk kan het, ondanks al onze voorzorgsmaatregelen, voorkomen dat een object thuis tegen valt. In dat geval kunt u het binnen 7 dagen retourneren. De verzendkosten worden echter niet door ons vergoed.  Ook voor schade bij het terugsturen nemen wij geen verantwoordelijkheid.

Ontdek onze nieuwste items