Ward’s Nieuws

In ons tijdschrift Ward’s Nieuws nemen we je mee in de missie en achtergronden van Ward’s Art. Een tijdschrift voor (kunst)liefhebbers, kunstenaars en andere geïnteresseerden.

Ward's Nieuws

Dit jaar bestaat Ward’s Art al weer 10 jaar. Jaren van hollen en stilstaan, van vreugde en verdriet. Jaren van proberen en ontdekken, van toppers en flaters. Ik geniet van elke minuut, van de plussen en de minnen en van de (blijvende) uitdagingen.

Een van die uitdagingen zijn de klanten. Ik bedoel dit niet negatief, want we hebben hele leuke en vaak terugkerende klanten. We willen er alleen meer en we willen graag dat ze vaker terug komen in de winkel en in de webshop.

Zo startte de zoektocht naar redenen waarom mensen terug komen en hier soms een urenlange reis voor over hebben. Uiteraard zijn onze unieke producten en gevarieerde collectie debet aan het succes van Ward’s Art, maar ook de ‘extra’ informatie die we geven over de kunstenaars en hun werken.

Met dat in gedachten kwamen we op het idee van een ‘tijdschrift’. Zo is Ward’s Nieuws ontstaan. Een soort uitgebreide nieuwsbrief, maar vooral iets om te bewaren en af en toe inspiratie uit op te doen. Met informatie over onze missie, onze kunstenaars en onze producten. Met misschien toch ‘stiekem’ een leuke aanbieding voor trouwe volgers en aandacht voor onze activiteiten met ‘meet and greet’.

Geniet van deze eerste uitgave en vertel ons wat je er van vindt. Samen kunnen we verder groeien.

Calina en Simone

Ontdek onze nieuwste items