Deelnemen aan Ward’s Art

Ward’s Art heeft zich ten doel gesteld kunstenaars te helpen bij de promotie en verkoop van hun werk, door kunst in het algemeen voor iedereen bereikbaarder te maken. Iedere kunstenaar, zowel geschoold als autodidact, kan een aanvraag doen om zich bij ons aan te sluiten. 

Deelnemen aan Ward’s Art

Deelnemen aan Ward’s Art staat in principe voor iedereen open die eigenhandig unieke producten maakt.  Wel of geen scholing is voor ons geen maatstaaf, wel WAT je maakt.  Het doel van Ward’s Art is namelijk kunstenaars te helpen hun werk promoten en verkopen en ons inziens moeten we redelijkerwijs het idee hebben dat je werk mensen zal aanspreken zodat de verkoopkans aanwezig is. Ook vinden we het belangrijk om elkaar vooraf te ontmoeten, zodat we kunnen bepalen of we  op een lijn zitten en de afspraken face-to-face kunnen doornemen. 

Bezoek onze winkel

We nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. U kunt dan de sfeer opsnuiven en na een gesprek zelf besluiten of uw werk binnen onze organisatie zou passen. Alhoewel ik vrijwel altijd zelf in de winkel ben is het toch aan te raden om u komst even te melden, zodat ik tijd voor u kan vrijmaken.  Neem vooral wat voorbeelden van uw werk mee , dat geeft vaak een beter beeld dan met foto’s.

Ontzorgen

Wij ontzorgen u graag bij de promotie en verkoop van uw werk, zodat u kunt doen wat u het liefste doet: Creëren.  We maken duidelijke afspraken en zetten die  zwart op wit. U bepaalt hoe lang u wilt deelnemen aan de winkel, de minimale deelname tijd is een maand.  Een maand deelnemen kunt u vergelijken meteen dag kraamhuur op een kunstmarkt. De commissie bij verkoop is 25%. 

U krijgt wekelijks een overzicht van u verkopen en we betalen deze uiterlijk op de donderdag uit. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

Online Galerie

Alle kunstenaars die in onze winkel exposeren dienen ook deel te nemen aan de online galerie. Voor deze website maken wij de foto’s van de producten die u bij ons binnen brengt. Deze staan natuurlijk ook voor u ter beschikking om te gebruiken. Een en ander staat in de deelname voorwaarden omschreven.

Deelname-overzicht

Wilt u liever al onze voorwaarden en prijzen weten voor u de winkel bezoekt? Bekijk dan de deelnamevoorwaarden. Aanvragen via de mail kan natuurlijk ook: info@wardsart.com

Ontdek onze nieuwste items