Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, kerstpakketten, jubileumgeschenken, ze kosten menig bedrijf hoofdbrekens. U wilt zich onderscheiden, maar het kostenplaatje daarbij niet uit het oog verliezen. Ward’s Art kan u ondersteunen bij het vinden van unieke cadeau’s voor een betaalbare prijs. Ontworpen en gemaakt door onze kunstenaars.

Relatiegeschenken

Of het nu gaat om een cadeau voor bestaande of nieuwe relaties, een geschenk als bedankje voor de samenwerking of vanwege een jubileum van uw relatie, de meer dan 150 kunstenaars van Ward’s Art denken graag met u mee. Wij gaan samen met u op zoek naar de ideale herinnering aan uw bedrijf. U onderscheidt zich immers pas echt met een relatiegeschenk als  de ontvanger er dagelijks van geniet en uw bedrijf zo ‘in the picture’ blijft. 

Bestaand of ontworpen

In samenspraak met u kan gekozen worden voor een bestaand object of voor een object wat speciaal voor u ontworpen is.  Afhankelijk van het materiaal kunnen we ook grotere aantallen leveren. Allen handgemaakt en dus in detail van elkaar verschillend, maar wel bij elkaar horend. Graag gaan we met u om de tafel om voor u het perfecte relatiegeschenk te vinden/maken.  

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Giele via  info@wardsart.com of telefonisch: 0342- 43 09 21. Een bezoekje aan onze winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat 45 in Barneveld is natuurlijk ook mogelijk. 

Ontdek onze nieuwste items