Art from my heart

Bekijk producten

Art from my heart

Het creëren van kunst is heel haar leven een onderdeel geweest van wie ze is. Als kind was Jacqueline of aan de knutseltafel te vinden, of zocht ze de verbinding op met de natuur waar ze van steentjes, bladeren en vruchten mandala’s als kunstwerken maakte.

Later in haar leven ontstond haar liefde voor edelstenen en kristallen, en ontdekte ze de kracht hiervan. Het schilderen op doek maakte plaatst voor het maken van kunstwerken met epoxy en inkt, waar ze kort daarna een geheel nieuwe weg insloeg met het blenden van edelstenen, hars, metalen en kleuren tot bijzondere orgonite creaties.

Haar huidige leven is niet veel anders dan vroeger, de knutseltafel van vroeger is vervangen door haar werktafels in haar Atelier in Best (NB), waar ze dagelijks aan het werk is met het maken van energetische kunstwerken.

Orgonite Geodes

Een van haar grootste passies ligt bij het creëren van kunst objecten van hars. Natuur-art, Wandkunst, orgonites, tafeltjes, kunstobjecten, allemaal gevuld met krachtig werkende edelstenen in combinatie met metalen. Energetische art die een eye cather zijn voor je woon en werkplek.

De spirit van het materiaal die te voelen is in de kunst

nieuw leven in geblazen worden en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Met het vormgeven en uitdragen van haar werkzaamheden wil ze vanuit haar hart een bijdrage leveren aan het verhogen van het levensgeluk van haar medemens!

Opdrachten /workshops

Jacqueline werkt ook in opdracht, te denken valt aan geode wand-art, geode tafeltjes en grote orgonite piramides, speciaal afgestemd op de klant zijn energieveld.

Ook voor workshops ben je bij Jacqueline aan het juiste adres.

Workshop orgonites maken

Workshops orgonite geode maken

Workshop orgonite licht portaal maken

Contactinformatie Art from my Hearth

Website   : www.jacquelinevandekoevering.nl
Mail          : info@mooistecreaties.nl

Telefoon  : 06 34190 620

Facebook: Jacqueline: Art from my heart

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je ingestelde filters.

Ga stap terug