Liesbeth Kuik

Bekijk producten

Liesbeth Kuik

Van jongs af aan heeft schilderen en tekenen mijn belangstelling gehad. Ik maakte toen vooral tekeningen met pastelkrijt. Jarenlang stond mijn hobby op een laag pitje tot ik op de mooie Veluwe belandde en in contact kwam met de schilderclub van Mandy Nellestein van Atelier de Hoogzit.

 

Olieverf

Ik nog nooit met olieverf geschilderd en had geen idee of het wel iets voor mij was. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik vond het geweldig! Het was de start van een nieuwe hobby.

 

Van naschilderen tot…

Ik ben begonnen met het naschilderen van werken van bijvoorbeeld Rien Poortvliet om me de techniek eigen te maken, maar ben gaandeweg steeds meer mijn eigen weg gaan volgen. Door de jaren heen heb ik ontdekt dat de bossen en de bomen helemaal mijn ding zijn. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Door mijn dagelijkse wandelingen in de bossen en over het zand doe ik dan ook genoeg inspiratie voor mijn schilderijen op. De prachtige natuur in de diverse jaargetijden met alle kleuren die daar bij horen verrassen mij nog ieder dag.

 

Werk in opdracht

Liesbeth gaat ook graag voor u in opdracht aan het werk in de voor haar kenmerkende stijl. Neemt u hiervoor met haar contact op.

 

Contactinformatie Liesbeth Kuik

Website :  www.liesbethkuik.nl

Mail        :  liessteen@outlook.com

Telefoon: 06 – 54 35 46 45

Toont alle 6

Stilte op de Veluwe

825,00

Park de Hoge Veluwe

850,00

Hapiness

825,00

Omgeving Elspeet

1.025,00

Avondlicht

925,00

Rust op de Veluwe

925,00