Natalie Steitner

Bekijk producten

Natali Steitner

Natali Steitner is van jongs af aan altijd creatief geweest. Pas na haar ongeluk in 2017 is ze concreet vol aan het schilderen en schrijven geslagen. Achter veel van de schilderijen van Natali zit een verhaal of het werk kenmerkt een periode of moment uit haar leven. Hierdoor heeft ze een wijd pallet aan schilderijen.

Groot werk

Natali geniet vooral van het maken van groter werk. Het doek kan haar niet groot genoeg zijn en ze heeft zelfs in opdracht muurschilderingen gemaakt, zowel voor binnen als buiten. Maar er zijn zeker ook genoeg kleine werken van haar hand te vinden. Dit kan een vergezicht, bloemen of een portret zijn, niet zelden in opdracht geschilderd. Ieder werk is uniek en wordt in principe geen tweede keer door haar gemaakt.

Kenmerkende stijl

In de drie disciplines van bloemen vergzichten en portretten vind je haar kenmerkende stijl van zachte, dromerige kleuren en toch confronterend door diepte en combinatie van kleurgebruik. Veel van de schilderijen van Natali Steitner kennen ook fysieke diepte door het gebruik van structuurpasta.

 

In opdracht

Naast haar vrije werk schildert Natali ook in opdracht. Heeft u een idee wat u in haar kenmerkende stijl uitgewerkt wilt hebben, neemt u dan gerust contact op.

 

Contactgegevens Natali

Website : www.natalisteitner.nl

Mail       : info@natalisteitner.nl

Telefoon : 06- 49 35 80 83

Toont alle 2

Joy of the new and the unknown

425,00

Passion

325,00