Bloemen op Steen Blauw


24,95

Merk: Saskia Kruyssen

Kleur: Blauw

Dit bloemenstilleven is gemaakt van keramiek en bevestigd op een stuk steen. De bloemen zijn uitgevoerd in een blauw glazuur door Saskia Kruyssen.

Afmetingen ca. 22x19x12 cm

Meer details
Artikelnummer: 3867

Kunstenaar: Saskia Kruyssen

Dit bloemenstilleven is gemaakt van keramiek en bevestigd op een stuk steen. De bloemen zijn uitgevoerd in een blauw glazuur door Saskia Kruyssen.

Afmetingen ca. 22x19x12 cm

Saskia Kruyssen

Met een voorliefde voor keramiek, op de draaischijf of met kleiplaten, ben ik bijna dagelijks te vinden in mijn werkplaats. Het maken van gedraaide potten, vazen en serviesgoed geeft ontspanning. Uitstapjes naar het werken met kleiplaten is heerlijk voor de afwisseling. De mooiste bouwwerken ontstaan spontaan, door te experimenteren en te proberen. Klei is veelzijdig, de verschillende technieken dagen uit tot combineren, vaak met andere materialen zoals glas en metaal.

Klei en hout

Naast het werken met klei is ook hout een product wat ik prachtig vind om te gebruiken. Soms in combinatie met keramiek maar zeker als basis voor objecten die onder mijn handen groeien. Aangespoeld hout geeft de grilligheid van de natuur weer terwijl kinderbouwblokken uit de Kringloop juist het strakke en het georganiseerde in mij aanspreekt.

Korte verhalen

Daarnaast schrijf en vertel ik korte verhalen. Over de avonturen van mijn hond, boxer Droppie bijvoorbeeld. Maar ook over dagelijkse belevenissen. Meestal met een knipoog naar het leven en altijd met een glimlach.

 

In opdracht

In opdracht maak ik (onderdelen van) serviezen en urnen.

 

Contactinformatie Saskia Kruyssen

Website    : www.moef.net
Mail           : info@moef.net
Telefoon   : 06-51853085
Facebook : Saskia Turk-Kruyssen
Instagram: Saskiamoef

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product