Ketting Granaat met zilver


55,00

Merk: Anazazi Jewels

Kleur: -

Sierlijke ketting van Granaat gecombineerd met zilver en een zilveren hanger. Het is handwerk van Tjitske Zijlstra van Anazazi Jewels.

Lengte: ca. 42cm
Magneetsluiting

Meer details
Artikelnummer: 2598

Kunstenaar: Anazazi Jewels

Sierlijke ketting van Granaat gecombineerd met zilver en een zilveren hanger. Het is handwerk van Tjitske Zijlstra van Anazazi Jewels.

Lengte: ca. 42cm
Magneetsluiting

Anazazi Jewels

Als ontwerpster heb ik mij gespecialiseerd in exclusieve sieraden van edelstenen, parels, zilver en natuurlijke materialen. Door het maakproces is elk sieraad uniek.

Creativiteit en Passie

Creativiteit en passie zijn begrippen, die mij elke dag uitdagen om te creëren. Ik ga altijd uit van het materiaal wat zich aandient.

Ik voel, denk, kijk, wat het materiaal mij te vertellen heeft en ga dan aan de slag. Ik zoek het in vorm en kleur en maak graag spannende artistieke combinaties die goed draagbaar zijn.

Reizen

Meestal gebruik ik  edelstenen, parels en zilver, maar ook bronzen kralen, gemaakt volgens de cire-perdue methode in Afrika. Ook schelpen en natuurlijke materialen worden verwerkt. Mijn materiaal vind ik vaak op mijn reizen in onze prachtige wereld vol schitterende mensen en schoonheid.

Verbinden

In het ontwerpen en uitvoeren van sieraden probeer ik de continenten te verbinden door de materialen te mixen. Hierdoor krijg ik het idee om een beetje mee te helpen om de vrede in onze woelige wereld te bewerkstelligen.

Ik laat me inspireren door oervolkeren, mede daarom gebruik ik de naam Anazazi Jewels.

Opdrachten

Tjitske maakt ook sieraden in opdracht. Vaak zijn oorbellen, extra armbanden in dezelfde stijl als de ketting ook mogelijk.

 

Contactinformatie Anazazi Jewels

Mail        : anazazi@home.nl

Telefoon: 053 – 574 25 55 / 06 – 83 34 88 98

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product