• Overige tuindecoratie

Voederhuis puntdak pindakaas


wooc

Voederhuis puntdak voor een pindakaaspot. Winterhard gebakken en handgemaakt door Joop van Ulden.
 
Dit huis is geschikt om aan de wand te hangen.

Meer details
Bel ons 0342 - 43 09 21
Mail ons info@wardsart.com
Kom eens langs Maak een afspraak

Voederhuis puntdak voor een pindakaaspot. Winterhard gebakken en handgemaakt door Joop van Ulden.
 
Dit huis is geschikt om aan de wand te hangen.

Joop van Ulden

In de jaren zeventig ontworstelde Joop zich aan zijn beschermde milieu en als kind van zijn tijd zocht hij naar het zijn. Hij voelde verwant-schap met de hippiebeweging, provo en kabouters. Hij werd vegetariër en via Amsterdam kwam hij in de ‘Haagse kunstscene’. Werd Bob Dylan fan, Citroënfiel en loste mede alle wereldproblemen op met flowerpower. Blowde zijn stickies en maakte samen met partner Alexandra en vrienden   in de Citroën HY hippie-reisjes naar Frankrijk en Marokko.

 

Autodidact

Joop is autodidact pottenbakker en startte in Den Haag op diverse plaatsen en in kraakpandjes zijn atelier om zich te bekwamen in het werken in klei. Joop ontwikkelde zich in unica keramische waterornamenten en fonteinen.

 

Vogelhuizen

In 2011 start Joop een nieuw thema met het maken van keramische vogelhuizen. Sommige van deze vormen ontleent hij aan zijn reizen door Afrika. Met name huizen in Burkina Faso zijn voor hem een belangrijke inspiratiebron. Er ontstaan paalwoningen en hangwoningen in elke vorm, maar ook in dubbele, driedelige en zelf vijfdelige vorm. De huisjes zijn allemaal functioneel en decoratief.

 

Contactinformatie Joop van Ulden

Website: www.joopvanulden.nl

Mail      : info@joopvanulden.nl

Telefoon: 0575 – 560 131

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product