Vleug groen


125,00

Merk: Gerda Berns

Kleur: -

Rechthoekige raamhanger bestaande uit verschillende soorten transparant glas met hier en daar een vleugje groen, gemaakt in tiffanytechniek. Handwerk van Gerda Berns.

Formaat: ca. 42,5 x 25 cm
Tiffany

Desgewenst kan dit object ook in andere kleuren in opdracht gemaakt worden.

Sommige objecten kunnen niet veilig per standaardpakketdienst worden verstuurd. Dit object is er een van en kan worden afgehaald of bezorgd via de verzendservice van Ward’s Art. Dit laatste gaat op calculatiebasis. Prijs afhankelijk van afstand en type object. Uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgave.

Meer details
Artikelnummer: 1425

Kunstenaar: Gerda Berns

Rechthoekige raamhanger bestaande uit verschillende soorten transparant glas met hier en daar een vleugje groen, gemaakt in tiffanytechniek. Handwerk van Gerda Berns.

Formaat: ca. 42,5 x 25 cm
Tiffany

Gerda Berns

Gerda Berns Bolder is al vele jaren bezig met het werken met glas. Zij is begonnen met een cursus glas in lood, welke door een glazenier gegeven werd.

 

Tiffany

Door ruimtegebrek is ze overgegaan naar de Tiffany techniek. Bij deze techniek maak je een ontwerp op papier. De stukken van de tekening worden uitgeknipt en op het glas over gebracht. De stukken glas worden vervolgens uitgesneden en op maat geslepen. De delen worden voorzien van koperfolie en aan elkaar gesoldeerd.

 

De Tiffany techniek stelt je in staat veel gedetailleerder en fijner werken dan bij glas in lood. Gerda ziet het als een uitdaging om met verschillende soorten en kleuren glas tot een mooie compositie te komen.

 

Raamdecoraties en panelen

Ze maakt kleurige raamdecoraties en in opdracht ook glazen panelen voor deuren. Ook zijn er diverse  lampen van haar hand te krijgen.

 

De raamdecoraties van Gerda staan en hangen inmiddels door heel Nederland. ‘Veel beter dan plakfolie’, zoals ze zelf zegt.

Opdrachten

Opdrachten worden op maat  in overleg vervaardig in het atelier van Gerda Berns.

 

De kleurcombinatie kan door u gekozen worden.   Alle artikelen en  foto’s in de winkel en op de website kunnen, naar wens van de klant,  ook in andere kleuren gemaakt worden.

Contactinformatie Gerda Berns

Mail          : b.j.berns@kpnplanet.nl

Telefoon  : 026-3253967

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product