Eend


350,00

Een beeld van glas in de vorm van een eend in een kleurrijke uitvoering. Handwerk van Baumann & Baumann.

Hoogte: totaal 56 cm
Op voet van graniet
Glasfusion

Meer details
Artikelnummer: 1211

Kunstenaar: Baumann en Baumann

Een beeld van glas in de vorm van een eend in een kleurrijke uitvoering. Handwerk van Baumann & Baumann.

Hoogte: totaal 56 cm
Op voet van graniet
Glasfusion

Baumann en Baumann

In 2003 zijn Erik en Justa zich gaan  interesseren in glasfusen. Het begon bij Steef Hendriks, kunstenaar in glasfusen, die hun het nodige heeft geleerd. Al vrij snel daarna werd een eigen atelier ingericht aan de Ericalaan in Rhenen, met de nodige apparatuur zoals een glasoven.

Atelier

Inmiddels is het atelier en de buitenruimte (tuin) rondom het atelier gevuld met diverse objecten zoals schalen, sieraden, glashangers, raamdecoraties, of objecten van glas gecombineerd met steen. Diversiteit is er genoeg, niet alleen in vorm maar ook in grootte en kleur.

Eigen Stijl

In de afgelopen jaren zijn moeder en zoon ieder een eigen stijl gaan ontwikkelen. Dit zie je vaak in het werk terugkomen, de één houdt van golven en water, de ander werkt meer in rechte lijnen. Toch worden er ook samen werken gemaakt, wat tot verrassende combinaties leidt.

 

Het is onze bedoeling om iets moois te maken, iets waar je graag naar kijkt en altijd weer anders zal zijn door de lichtval, glas blijft verrassen.

Werk in opdracht en workshops

In het atelier bestaat de mogelijkheid om in overleg  een workshop te volgen met 4 personen. Werk in opdracht wordt uiteraard ook uitgevoerd. Contact opnemen kan altijd, voor meer informatie of om mogelijkheden te bespreken.

Contactinformatie Baumann en Baumann

Website :  www.baumann-baumann.nl

Mail        :  info@baumann-baumann.nl

Telefoon:  0317-614111/06-21470286
Adres     : Ericalaan 1, Rhenen

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product