• raamdecoratie/staande raamdecoratie/glasfusion
  • tuindecoratie/overige tuindecoratie

Japanese Sunset


249,00

Een kleurrijk abstract glasobject ‘Japanes Sunset’ die qua vorm en kleur doet denken aan een Japanse tuin handgemaakt door Galery Costra.

Hoogte totaal ca. 53 cm
Hoogte glasgedeelte ca. 38 cm
Stenen voet

Sommige objecten kunnen niet veilig per standaardpakketdienst worden verstuurd. Dit object is er een van en kan worden afgehaald of bezorgd via de verzendservice van Ward’s Art. Dit laatste gaat op calculatiebasis. Prijs afhankelijk van afstand en type object. Uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgave.

Meer details
Artikelnummer: 1263

Kunstenaar: Galerie Costra

Een kleurrijk abstract glasobject ‘Japanes Sunset’ die qua vorm en kleur doet denken aan een Japanse tuin handgemaakt door Galery Costra.

Hoogte totaal ca. 53 cm
Hoogte glasgedeelte ca. 38 cm
Stenen voet

Galerie Costra

Leo Stravers van Galerie Costra vertelt het volgende over zijn werk: ‘Vanaf mijn 10de levensjaar was ik al gepassioneerd door glas. De lichtval, het ‘leven’ van het glas en de vele gebruiksmogelijkheden maakten dat ik me steeds meer ging verdiepen in dit inspirerende materiaal.

Na mijn vervroegde pensionering ben ik gestart met het maken van glasfusie objecten. Wat klein is begonnen met een zoektocht naar de balans tussen kleur en vorm, is gaandeweg groter geworden.

 

Werking van het licht

Vooral de werking van licht en de daardoor ontstane kleurnuance inspireerden mij om telkens weer nieuwe technieken te ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo maak ik staande objecten in allerlei maten en kleuren, voor binnen en buiten. Sommige op zuil, andere op een voetje. Hangende objecten voor het raam of een muur, maar ook glaswerk voor bijzondere gelegenheden. Denk aan een geboortetegel of een grafmonument.’

Workshops / in opdracht

Ik geef, met veel vreugde, workshops glasfusie voor beginners en gevorderden. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen mbt Corona, voor minimaal 2 tot maximaal 5 personen, geheel coronaproof, in mijn atelier in Almere buiten. Daarnaast maak ik ook werk in opdracht.

 

Contactinformatie Galerie Costra

Website  : www.costra.nl
Mail         : leostravers@hotmail.com
Telefoon : 0611881053

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product