• tuindecoratie/beelden/kunsthars

Voor altijd


195,00

Voor altijd is een beeld waarin een weergave van een twee-eenheid naar voren komt. Deze stylistische sculptuur is gemaakt door Betsie Rumen.

Voor altijd is gemaakt van kunsthars met glasweefsel en daarmee geschikt voor binnen en buiten. Het is winterhard materiaal.

Maat: ca. 44 cm hoog
In brons gepatineerd
Materiaal: kunsthars met glasweefsel

Meer details
Artikelnummer: 2195

Kunstenaar: Betsie Rumen

Voor altijd is een beeld waarin een weergave van een twee-eenheid naar voren komt. Deze stylistische sculptuur is gemaakt door Betsie Rumen.

Voor altijd is gemaakt van kunsthars met glasvezel en daarmee geschikt voor binnen en buiten. Het is winterhard materiaal.

Maat: ca. 44 cm hoog
In brons gepatineerd
Materiaal: kunsthars met glasvezel

Betsie Rumen

Wie Betsie Rumen van Power4Art  op een kunstmarkt tegenkomt, ziet een kleine, energieke vrouw die vol enthousiasme over haar werk vertelt. Geïnspireerd, creatief en borrelend van de plannen staat ze in weer en wind tussen haar werken.

Geabstraheerde beelden

Geïnspireerd door de wereld om haar heen maakt ze geabstraheerde, figuratieve beelden. Niet zozeer natuurgetrouw als wel met humor en fantasie en met een grote knipoog naar de werkelijkheid.

De overstap naar kunsthars

Aanvankelijk werkte Betsie met Powertex – klei. Met dit materiaal experimenteerde ze volop en zo ontstonden er grote en kleine beelden met allen een eigen identiteit. Vaak hebben de werken een bronzen uitstraling, maar ze schuwt niet om daarin kleur te verwerken.

Enige tijd geleden ontdekte Betsie de kwaliteiten van Kunsthars. Dit zeer stootvaste materiaal laat zich prachtig bewerken en vormt de nieuwe uitdaging van deze creatieve vrouw. Dit heeft niet alleen beelden, maar ook grote wandobjecten opgeleverd. En volgens eigen zeggen ‘zijn alle mogelijkheden nog lang niet benut’. We kunnen dus nog zeker meer van haar verwachten.

Werk in opdracht

Betsie Rumen werkt ook in opdracht.  Doordat de kunsthars in elke gewenste kleur te leveren is, kunt u ook zowel sprekende als brons kleuren toe laten voegen aan uw werk.

 

Contactinformatie Betsie Rumen

Website :  www.power4art.nl

Mail        :  info.power4art@gmail.com

Telefoon: 06 53841306

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product