IJsvogel

16,50

Merk: Geer Garttener

Kleur: Blauw

Een hangend object in tiffany-techniek in de vorm van een IJsvogel. De vogels verschillen in detail. Een handgemaakt product van Geer Garttener..

Maat: ca. 16 cm

Een hangend object in tiffany-techniek in de vorm van een IJsvogel. De vogels verschillen in detail. Een handgemaakt product van Geer Garttener..

Maat: ca. 16 cm
Daar waar de achterzijde een andere kleur is, is een foto toegevoegd.

Geer Garttener

Het werken met glas in de tiffany- en glas-in-loodtechniek heeft Geer Garttener geleerd van een gepensioneerde glazenier. ‘Hij heeft me zo enthousiast kunnen maken in dit vak, dat het van hobby is uitgegroeid naar mijn dagelijkse werk. Ik maak een groot scala aan raampanelen, raamhangers en objecten voor binnen en buiten.’

 

Tiffany en Glas in lood

Glas in lood en Tiffany zijn 2 verschillende technieken; Bij glas in lood wordt het glas in een loodprofiel gezet en vervolgens op de verbindingen gesoldeerd. Bij Tiffany worden de glasfragmenten omwikkeld met koper en gesoldeerd. Glas in lood vind je vooral in raam of deurkozijnen. Tiffany vooral als raamhangers.

 

Kunst- en Brocantemarkten

Ik sta met mijn werk veel op kunst en brocantemarkten door het hele land. Dit is voor mij een prachtige manier om mensen te laten zien wat er allemaal op dit gebied mogelijk is en hoe fraai een mooi paneel of zelfs maar een klein vogeltje kan zijn als je dat een mooie plek voor het raam geeft.

 

Opdrachten

Ik werk veel en graag in opdracht. Wat is er mooier dan een eigen idee in deze techniek te laten uitwerken tot een verrijking van uw interieur!

Dit kan in de vorm van een raamhanger of in een object. Maar ook voor bijvoorbeeld in een bovenlicht van een deur, of een voorzetraam.

Dit kan qua ontwerp en kleur geheel naar eigen idee, of u kunt een keuze maken uit de vele ontwerpen die ik u kan aanreiken.

Cursussen

Meer informatie over de cursussen die hij geeft vindt u op: www.creatiefcollectiefelst.nl

 

Contactinformatie Geer Garttener

Mail          :   g.garttener@chello.nl
Telefoon: 06 53622882

 

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product