• raamdecoratie/raamhangers/glasfusion
  • tuindecoratie/overige tuindecoratie

Geluksvogel


13,50

Geluksvogel van glas; handgemaakte kleurrijke vogel die zowel binnen als buiten gehangen kan worden. (Raam)hanger van Trinette Glas.

Techniek: Glasfusion
Maat: 6 cm hoog, 12 cm lang
Geleverd in een wit doosje.

De vogels worden a-sorti geleverd. Elk vogeltje is namelijk qua kleur anders.

Ook op kleur te bestellen, levertijd in dat geval ongeveer 2 weken. Grotere aantallen bespreekbaar. Neem contact op met info@wardsart.com

Meer details
Artikelnummer: 2925

Kunstenaar: Atelier Trinette

Geluksvogel van glas; handgemaakte kleurrijke vogel die zowel binnen als buiten gehangen kan worden. (Raam)hanger van Trinette Glas.

Techniek: Glasfusion Maat: 6 cm hoog, 12 cm lang Op kleur te bestellen, levertijd ongeveer 2 weken.

Atelier Trinette

Trinette Korver van Atelier Trinette heeft door een workshop kennis gemaakt met glasfusen. Een fascinerende creatieve werkvorm, die mij dusdanig raakte dat ik besloot me er verder in te verdiepen. Een oneindig scala aan mogelijkheden bood zich aan.

Kansen

Steeds weer ontdekte ik nieuwe mogelijkheden en zag ik nieuwe ‘kansen’ door deze techniek. Bij glasfusen worden stukken glas samengevoegd waardoor ze geheel of gedeeltelijk versmelten. Hierdoor biedt het de mogelijkheid om verschillende kleuren glas met elkaar te laten vervloeien of te vermengen. ‘Kansen’ dus voor een creatieve geest.

Inspiratie

Ik haal mijn inspiratie uit mijn liefde voor de natuur. Dit zie je terug in mijn werk, waarin ook licht en kleuren een rol spelen.

Naast abstracte objecten maak ik dierfiguren zoals vogels en poezen. Deze kunnen ‘solo’ staan, maar ook verwerkt zijn in een schilderij. Niet zelden komen mijn figuren dan letterlijk uit het schilderij zetten, wat een leuk effect geeft.

In opdracht/Workshops

Mocht u interesse hebben in een van mijn objecten, maar een andere kleurstelling of maat willen, dan is dat altijd mogelijk.

 

Contactinformatie Trinette Glas

Mail        :  trinetteglasfuse@icloud.com

Telefoon: 06 – 122 44 320

Website : www.ateliertrinette.nl

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product