Wereldkaart


725,00

Merk: Helene Wieringa-Pruijssen

Kleur: Groen

Een schilderij van de wereldkaart in overlopende groene en gele tinten. Aansprekend en herkenbaar. Het is werk van Helene Wieringa-Pruijssen.

Formaat: 1.40 m x 1.00 m
Gemengde techniek

Meer details
Artikelnummer: 2577

Kunstenaar: Helene Wieringa-Pruijssen

Een schilderij van de wereldkaart in overlopende groene en gele tinten. Aansprekend en herkenbaar. Het is werk van Helene Wieringa-Pruijssen.

Formaat: 1.40 m x 1.00 m
Gemengde techniek

Helene Wieringa-Pruijssen

Helene Wieringa-Pruijssen is een getalenteerde kunstenares die met verschillende media werkt, zoals acrylverf, ecoline, spuitbussen en tekentechnieken. Haar schilderijen worden verrijkt met diverse materialen, zoals gesso, papier en lijmvernis.

 

Muurschilderingen en zandkunstenares

Daarnaast is ze bedreven in muurschilderingen en treedt ze op als zandkunstenares. Tijdens magische voorstellingen wekt ze verhalen en tekeningen tot leven in het zand, gebruikmakend van een lichtbak.

 

Workshops en Tekenschool

Met veel plezier deelt Helene haar kennis in Atelier Hupsakee, waar talloze creatieve kinderfeestjes en workshops worden georganiseerd. Bovendien kunnen mensen zich inschrijven voor een vierjarige teken- en schilderopleiding aan De Tekenschool.

Of je nu een op maat gemaakt kunstwerk wilt laten maken of zelf aan de slag wilt gaan onder professionele begeleiding, Helene verwelkomt je graag in haar gezellige atelier.

 

Opdracht

Voor het geven van een opdracht, het volgen van een teken- of schildercursus of creatieve workshop of voor het boeken van een Zandkunstenares bent u ben Helene aan het goede adres.

 

Contactinformatie  Helene Wieringa-Pruijssen

Website :  www.atelierhupsakee.nl

www.detekenschool.nl

Mail        :  info@atelierhupsakee.nl

Telefoon:  06-47919435

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product