Beweging


225,00

Merk: Ineke Rethans

Kleur: Groen

Beweging is een abstract schilderij met groene, blauwe en rode tinten. Buitenaards of aards? Het is gemaakt door Ineke Rethans.

Formaat: 70 x 50 cm
Acrylverf op doek

Meer details
Artikelnummer: 961

Kunstenaar: Ineke Rethans

Beweging is een abstract schilderij met groene, blauwe en rode tinten. Buitenaards of aards? Het is gemaakt door Ineke Rethans.

Formaat: 70 x 50 cm
Acrylverf op doek

Ineke Rethans

Ineke Rethans – Koeman is haar passie voor schilderen gestart met aquarel. Het kleurenpallet van het aqualereren gaf haar echter het gevoel dat ze zich niet optimaal kon uiten. In haar zoektocht naar een andere vorm is ze met acrylschilderen begonnen en is daar sindsdien niet meer mee gestopt.

Passie voor kleuren

Ineke houdt van heldere kleuren en combineert deze tot uitbundige creaties. Deze kunnen zowel een figuratieve- als een abstracte basis hebben.

Mijn inspiratie haal ik uit de combinaties van  kleuren om mij heen. Dit kan iets ‘uit het leven’ zijn, maar ook een foto. Bij het overbrengen van deze kleursamenstellingen op het doek, gaat mijn penseel als het ware een eigen leven leiden, met als resultaat mijn kleurrijke schilderijen.

Abstract

Ineke maakt ook graag abstracte schilderijen in een gemengde techniek, vaak met acrylinkt-  en of verf. ‘Deze manier van schilderen zorgt ervoor dat ik mij helemaal over kan geven aan mijn behoefte om creatief bezig zijn.’

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het kijken naar mijn schilderijen als ik aan het maken.

Contactinformatie Ineke Rethans-Koeman

Website              : inekerethans.exto.nl
Mail                       : ineke@rethans.com
Telefoon             : 06 186 46 915

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product