Anna Blankers

Bekijk producten

Anna Blankers

Al van jongs af aan heeft Anna Blankers een passie voor schilderen. Ze is begonnen met dingen na te schilderen, zoals portretten en bloemen.

Kunstschool

Anna wilde zich verder ontwikkelen en is naar de kunstschool gegaan, waar ze onderlegd is in verschillende technieken en materialen.

Gaandeweg is haar belangstelling voor het abstracte gewekt. De mogelijkheden die het biedt triggert haar om nieuwe dingen te proberen.

Trial and error

Internet is hierbij een prachtig medium, want door het bekijken van abstracten, het onderzoeken van manieren om abstracten samen te stellen heeft ze zich steeds meer facetten van deze kant van het schilderen eigen gemaakt.  Daarnaast is het een kwestie van trial and error; net zo vaak een doek  schilderen  tot je tevreden bent met het eindresultaat.

Anna leeft hier helemaal van op en schildert het liefst elke dag! ‘Ik hoop dat u net zoveel geniet van het kijken naar mijn schilderijen als ik van het maken!’

Passie voor kleuren

Anna houdt er van om verschillende kleuren te combineren en te kijken wat voor sfeer het geeft. Dit resulteert tot kleurrijke schilderijen.

Contactinformatie Anna Blankers

Mail         : anna-2911@live.nl

Telefoon :  0639412416
Instagram: paintingbyann

Toont alle 9

Bellen Stroom

190,00

Opvallend

120,00

Bellen Pracht

250,00

Uitvloeiend

190,00

Scheiding of Duintop

250,00

Kleur in beweging

190,00

Samensmelting

250,00

Bellen Constrast

190,00

Samensmelting

250,00