Golf

395,00

Merk: Atelier 45

Kleur: Blauw

Golf is een dynamisch schilderij geïnspireerd op de rollende golven op onze Noordzee. Het is gemaakt door Jolanda van Velthoven van Atelier 45.

Acrylverf op doek
formaat per doek: 90 x 70 cm

Artikelnummer: 1616 Categorieën: , ,

Golf is een dynamisch schilderij geïnspireerd op de rollende golven op onze Noordzee. Het is gemaakt door Jolanda van Velthoven van Atelier 45.

Acrylverf op doek
formaat per doek: 90 x 70 cm

Atelier 45 – Jolanda van Velthoven

Jolanda van Velthoven van Atelier 45 is autodidact. Door het volgen van cursussen bij de Volksuniversiteit en workshops bij collega kunstenaars, maar vooral door haar passie voor het schilderen heeft zij zich diverse technieken eigen gemaakt. Zij omschrijft dit creatieve proces  als zeer bijzonder, vooral omdat het schilderen voor haar ook een therapeutische werking heeft.

Variatie

De werken van Jolanda zijn divers van aard. Waarbij de thema’s Bomen, Zeegezichten en Portretten haar voorkeur hebben. Doorlopend aspect in al haar werk is het gebruik van kleur. Haar inspiratie komt zichtbaar voort uit onder anderen de werken van Vincent van Gogh en Jan Sluijters. Jolanda exposeert regelmatig op kunstbeurzen, in kunstetalages en op de jaarlijkse open atelierdagen.

Workshops

Jolanda geeft in haar eigen atelier sinds enkele jaren dagelijks workshops. Bovendien is zij wekelijks te vinden in het wijkcentrum waar zij eveneens schilderworkshops geeft. Waarbij naast het schilderen de verbinding tussen de bewoners van de wijk centraal staat.

In opdracht

Jolanda werkt ook in opdracht. U kunt dus bij haar dat schilderij laten maken waar u al zo lang naar op zoek bent.

Contactinformatie Jolanda van Velthoven

Website   : www.atelier45.nl
Mail           : jolandavanvelthoven@kpnmail.nl
Telefoon   : 033-455 78 50
Atelier45  : Kleefkruid 45, 3824NT Amersfoort

Er is nog geen video beschikbaar voor dit product